Perdo tota la meva informació si em desinstal·lo l'aplicació?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 12:25 PM per Marisa Demontis

No, totes les activitats registrades a través del teu perfil My Skitude es guarden al núvol i estan associades al teu compte d’usuari. Per tant, són dades que no s’eliminen encara que et desinstal·lis l’aplicació.

T'ha resultat útil aquest article?

Genial!

Gràcies pels teus comentaris

Sentim que no t'hàgim pogut ajudar

Gràcies pels teus comentaris

Explica'ns com podem millorar aquest article!

Selecciona almenys un dels motius
La verificació de CAPTCHA és obligatòria.

Comentaris enviats

T'agraïm el teu esforç i intentarem arreglar l'article