Primers passos amb Skitude Premium

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 01:21 PM per Marisa Demontis

Benvingut a Skitude Premium! Descobreix tot el que pots fer amb el teu nou compte Premium.

1. Estadístiques detallades de cada descens realitzat
  2. Heatmaps de Velocitat
  3. Reproducció de teus tracks en 3D
  4. Sincronització amb el teu Apple watch

I ara, si ho estas pensant, si he de pagar per totes aquestes funcions, Skitude ja no és gratuït? Bé, aquest no és el cas. Amb Skitude trobaràs les mateixes característiques que sempre has tingut cada temporada sense haver de pagar res. Per a qualsevol persona com nosaltres que estigui interessada a fer un pas més enllà, Skitude Premium és la resposta, amb més funcions per oferir-vos experiències sense límits i encara més divertides.
Som-hi!

Estadístiques detallades de cada descens

Skitude Premium et permet portar el teu esquí al següent nivell. Com en el compte gratuït, les aplicacions et permeten registrar la teva activitat i obtenir estadístiques com el desnivell acumulat, la velocitat registrada i el nombre de baixades realitzades. Ara bé, amb Skitude Premium també tens el teu track fraccionat per baixades i així pots obtenir estadístiques més detallades de cada descens que hagis fet.

I això no és tot, tant per tot el teu track com per a cada descens, pots consultar les pistes per les que has passat amb informació específica sobre cadascuna d'elles: dificultat, desnivell, distància, temps registrat i velocitat.

Com pots accedir a tota aquesta informació?

• Obre el teu perfil Skitude i escull el track que vulguis analitzar.
  • Veuràs que accedeixes a la mateixa interfície de sempre, però amb la diferència que hi ha diferents opcions al tabulador superior al mapa del track
  • Accedeix al botó del mig del tabulador per veure el detallat de baixades per dificultat.

Un cop dins, veuràs que l'aplicació et mostra moltes dades: Gràfic de dificultat: Aquest representa el percentatge de descens realitzats per a cada color de pista i et permetrà analitzar el nivell del track d'una forma molt visual. Pistes més esquiades: Selecciona veure més per veure totes les pistes per les que has esquiat. Detallat per baixades: En aquesta secció tindràs al detall cada descens realitzat.

• Selecciona veure més per veure tots els descens
  • Clica el descens que desitgis analitzar
  • Aconsegueix informació de: la distància acumulada en cada pista, el desnivell del descens, la velocitat registrada.

Heatmaps de velocitat

Els heatmaps són una eina molt útil per analitzar la velocitat registrada en cada punt de la teva track de forma molt visual. Com funcionen? L'aplicació plasmarà la velocitat registrada en cada punt del track amb un color segons una escala de colors. Les velocitats més altes es mostraran en colors més càlids i les velocitats menors amb colors més freds.

Per accedir al heatmap del teu track general has de seguir els següents passos:

• Entra al track que vulguis analitzar.
  • Selecciona el mapa del track.
  • Premi el botó inferior dret.

També pots accedir als heatmaps per cada descens realitzat. Per a això has de:

• Accedeix al menú de desglossament per baixades (Clica aquí per a més informació)
  • Selecciona el descens que vulguis analitzar
  • Fes clic a mapa del track
  • Selecciona el botó inferior dret

Reproducció de teus tracks en 3D
Una de les grans funcionalitats de Skitude Premium és la reproducció dels tus tracks en 3D. En acabar el teu dia, l'aplicació et generarà un vídeo del track en un entorn tridimensionals que podràs compartir-lo amb tota la comunitat i / o per les xarxes socials.

Com accedir-hi: Per accedir a qualsevol reproducció en 3D dels teus tracks:

• Selecciona el track que vulguis analitzar del teu perfil My Skitude.
  • En el tabulador superior al mapa del track, selecciona el botó dret "3D".
  • El track es reproduirà automàticament.

Com compartir el teu vídeo: T'ha agradat el vídeo? Comparteix-ho sense cap problema en uns pocs clics:

• Selecciona el botó que trobaràs a la part inferior dret
  • Veuràs que rebràs una notificació anunciant que el vídeo està sent processat. Aquest procés trigarà uns pocs minuts. En quan acabi rebràs una notificació avisant-te que el vídeo ja està a punt perquè el puguis compartir.
  • Un cop hagis rebut la notificació, torna a seleccionar el mateix botó que abans (a la part inferior dret) i selecciona el canal desitjat per compartir-lo

On utilitzar-lo

La reproducció 3D dels teus tracks només està disponible si l'activitat s'ha realitzat dins d'una estació d'esquí. Pel que, si decideixes fer un track en una zona fora del domini de l'estació, no tindràs accés a aquesta funcionalitat.

Pots trobar aquesta funcionalitat activada per a totes les activitats d'hivern.

Sincronització amb Apple watch

Finalment, Skitude Premium també permet controlar el Tracker GPS a través d'un Apple Watch. D'aquesta manera el registre en pistes et serà molt més còmode i es disposa de tota la informació del progrés en el mateix canell. A més, estalviaràs bateria del teu iPhone i no hauràs de portar a sobre, tota la informació ja se sincronitzarà automàticament amb el teu compte. Funcionalitats de l'app Sense necessitat de utilitzar el teu mòbil, tria l'activitat que desitgis registrar i controla-la mitjançant el teu rellotge. Amb l'aplicació per a Apple watch podràs:

• Escollir la teva activitat que vas a regsitrar
  • Reproduir, pausar o aturar completament el teu track
  • Obtenir informació del track en directe com: temps, distància o velocitat

Quan finalitzis la teva track, tota la informació s'emmagatzemarà al teu perfil de My Skitude. Podràs accedir a totes les altres funcionalitats mitjançant el teu mòbil ple de bateria ? ¿Guay no? Com sincronitzar el teu dispositiu? Segueix els propers passos per sincronitzar el teu dispositiu amb el teu mòbil:

• Obre el teu perfil meva Skitude
  • Accedeix al botó d'ajustos que trobaràs a la dreta de la teva foto de perfil
  • Selecciona configuració de l'app
  • Si tens Premium, veuràs que en l'apartat d'Apple watch apareix un tick a la dreta. Fes click per obrir el menú
  • Obre l'aplicació Skitude del teu rellotge i selecciona configurar ara (al mòbil) per sincronitzar per primera vegada el teu Apple watch. Nota: Aquest pas només es podrà realitzar amb els dos dispositius junts i oberts al mateix temps.
  • Un cop enllaçat, veuràs que en el teu mòbil apareix el botó "llest". Selecciona el botó per completar la sincronització.
  • En sortir del menú, el teu Apple watch haurà d'estar completament sincronitzat. Per utilitzar la resta de funcionalitats ja no cal usar-lo al costat del mòbil. Registra, competeix i guanya premis estalviant bateria del teu mòbil;)