Primers passos amb el teu compte Skitude

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 12:24 PM per Marisa Demontis

Benvingut a Skitude! La comunitat d'esquiadors i snowboarders més gran del món. Ara que ja hi formes part, comencem pel més important: Què pots fer amb el teu compte de Skitude?

Enregistra la teva activitat a pistes

T'agradaria conèixer al detall la teva última activitat a pistes? Obre el tracker de l'aplicació i obtingues estadístiques detallades sobre els teus descensos. Podràs consultar el desnivell realitzat, les velocitats registrades, la distància total i molt més!

Competeix amb tota la comunitat Skitude

Entra a les classificacions de l'estació, compara't amb la resta d'usuaris i prova de ser el líder de la temporada.

Guanya premis pels teus descensos

Vols que recompensem la teva activitat? Obre l'app i dóna-li una ullada als reptes que trobaràs a l'estació. Podràs entrar a sortejos de molts premis i, qui sap... Pots ser el guanyador de premis extraordinaris!

FAQ'S

1. Com configurar correctament el teu dispositiu i el teu compte per utilitzar Skitude

El teu compte de Skitude porta de sèrie tota la teva configuració privada. Amb ella pots enregistrar la teva activitat, fer fotografies i analitzar les teves estadístiques, però no podràs participar en els reptes ni trobar-te a les taules de líders de l'estació. La teva activitat serà privada i únicament tu podràs accedir-hi.

Per gaudir sense límits de tot el que Skitude t'ofereix, et recomanem que posis el teu perfil públic. Com fer-ho? És molt senzill:

• Accedeix al teu perfil My Skitude
  • Selecciona el botó de configuracions que trobaràs a la dreta de la teva foto de perfil i entra a "Privadesa".
  • Desactiva "Perfil privat" i "Activitat privada" perquè tots els teus tracks comptin per a les classificacions de líders i tots els reptes en què participes.

2. Com participar en els reptes i trobar-te dins les classificacions

Per participar en els reptes i aparèixer a les taules de classificacions has de tenir configurat el teu perfil públic.

Entra a la secció de "Reptes" que trobaràs a la part inferior de la pantalla. Explora tots els premis que estan en joc i participa en aquells que més t'agradin. Per participar-hi, selecciona el repte i fes clic a "Participar". Des d'aquest moment, tota l'activitat que realitzis computarà pel repte.

3. Com configurar el teu dispositiu i el GPS pel bon funcionament de l'app

Andoid: Per assegurar-te que la teva activitat s'enregistrarà correctament, si us plau, segueix les següents indicacions:

• Activa la localització de l'app
  • Activa el GPS, si pot ser amb la modalitat d'alta precisió
  • Desactiva l'optimització de la bateria
  • Desactiva l'estalvi d'energia.

Pots trobar més informació al respecte al següent enllaç.

IOS: Has de tenir la localització activada almenys durant el temps que utilitzes l'app.

4. Com enregistrar la teva activitat?

Selecciona el botó central "Registrar". A la part inferior dreta veuràs que pots configurar l'activitat que realitzaràs: Esquí alpí, Snowboard, Skimo, etc. Un cop enllestit, fes clic a "Inicia".
Pots aturar el teu track en qualsevol moment sense que es vegi perjudicat. A més, pots accedir a altres seccions de l'app durant l'enregistrament sense que el track s'aturi. Aquest únicament finalitzarà un cop indiquis "Acabar".

Al final, podràs tornar a editar l'activitat que has dut a terme i podràs decidir si guardar-la, o no, dins del teu perfil "My Skitude".

5. Com trobar i seguir als teus amics des del teu compte de Skitude

Troba i segueix tots els teus amics. Per fer-ho, aneu a My Skitude i feu clic a "Troba els amics". Pots invitar els teus amics o cercar a la comunitat Skitude. Busqueu els vostres amics i envieu-los una sol·licitud d'amistat. Rebràs una notificació quan hagin acceptat la teva sol·licitud i podràs veure tota la seva activitat.

6. Amb quines apps és compatible el meu compte de Skitude

El teu compte de Skitude és compatible amb la xarxa d'apps oficials d'estacions d'esquí més gran del món. Si tens més d'una app, el teu perfil se sincronitzarà automàticament a cada una d'elles. Explora totes les apps compatibles amb Skitude.