Com gestionar les meves subscripcions?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 12:25 PM per Marisa Demontis

Eliminar el teu compte de Skitude: Per eliminar el teu compte accedeix al formulari de contacte de la web i selecciona l'opció "Vull esborrar el meu compte".

També ho pots fer directament des de l'aplicació. Per fer-ho:

• Entra al teu perfil de Skitude
  • Selecciona el botó de configuració (a la dreta de la teva foto de perfil)
  • Fes clic a privadesa i, a continuació, fes clic al botó "Sol·licita eliminar el teu compte".

Per ajudar-nos a millorar l'aplicació i els nostres serveis, us agrairem que afegiu el motiu pel qual voleu suprimir el vostre compte.

Donar-te de baixa a la nostra newsletter: Per donar-te de baixa, pots gestionar-ho tu mateix accedint a l'enllaç que trobaràs a la part inferior de cada correu "donar-te de baixa".

També pots fer-ho directament des de l'app:

• Accedeix al teu perfil de Skitude
  • Selecciona el botó de configuracions (a la dreta de la teva fotografia de perfil)
  • Fes clic a privadesa i assegura't que l'opció "No rebre butlletins de Skitude" està activada.