Com puc assegurar-me que totes les meves pistes es registren a la destinació correcte del desafiament?

Creat per Paula Marcos, Modificat el Mon, 24 Apr 2023 a les 04:16 PM per Paula Marcos

Sempre que gravis una pista podràs veure en quina estació s'ha gravat des del teu perfil en l'app seguint els passos que s'indiquen a continuació:

1. Entra en "My Skitude"

2. Veu a la secció "Activity"

3. Comprova en l'apartat títol del teu track la data i el lloc on s'ha registrat. Sempre que tinguis el track de manera pública podràs participar en els reptes d'aquest destí.