Preguntes freqüents respecte les nostres dades

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 12:24 PM per Marisa Demontis

On s'emmagatzemen les meves dades i les vostres aplicacions?
Les dades s'emmagatzemen en diferents servidors de la UE. El nostre proveïdor actual és Hetzner i AWS.

Transferiu les meves dades fora de la unió europea (per exemple a centres de dades)? De ser així, quins procediments realitzeu per informar-me?
Les teves dades no es transfereixen mai fora de la UE.

Skitude té un equip de protecció de dades? Si és així, és intern o extern?
Tenim contractat un equip intern de protecció de dades: dpo@skitudeservices.com.

Qui pot accedir a les meves dades?
Únicament poden accedir a les teves dades part del nostre equip de desenvolupament així com administradors de sistemes.

Quins procediments de seguretat ha posat en marxa Skitude?
Es realitzen còpies diàries, xifrats no reversibles de contrasenyes i controls d'accés als servidors.