Com notificar/reportar un error?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 12:24 PM per Marisa Demontis

Error general de la App.

"Notificar sobre un error" és una de les millors vies que teniu els usuaris per comunicar-vos amb els desenvolupadors. Permet posar de manifest una funcionalitat que no fa el que hauria de fer.

Perquè aquesta eina funcioni el màxim de bé, ha de seguir uns paràmetres. Això assegurarà que les dades siguin estructurades, fàcils d'entendre i ràpides de validar.

Primer de tot, has de tenir un mail vinculat al telèfon des del que ens vulguis fer arribar aquest error.

Llavors has d'obrir la App, anar a l'apartat de configuració, fer scroll fins trobar "Notificar sobre un error". Després de prémer, veuràs un formulari de mail on s'hi ha posat algunes dades automàticament.

Ara només et falta descriure l'error per sobre la linia de guions. La millor manera de descriure un error és enumerar els passos per reproduir-lo, per exemple:

Hola equip,
La app es tanca quan inicio el tracker, just quan el comptador marca 3.
Passos per reproduir-ho:
1. Obrir la App
2. Tocar el botó "Accions".
3. Tocar el botó "Gravar track"
4. Tocar el botó "Començar"
5. La app es tanca quan el comptador marca 3.

/helpdesk/attachments/101021141352

Apartat 2: Error amb el tracker

Degut a la poca exactitut dels dispositius GPS actuals, poden esdevenir errors en aquest aspecte. Per ajudar-nos a resoldre el problema, una de les millors vies és enviar-nos el registre del GPS.

Per enviar el registre del GPS hem d'anar a la configuració de la app i buscar l'apartat "Sobre les dades". Hauries de veure una pantalla així:

/helpdesk/attachments/101021141353

Un cop arribis aqui, fés 10 clicks al botó on diu la versió de la APP. Quan facis l'última pulsació, se't carregarà una plantilla de mail amb el registre del GPS incorporat. Llavors has d'afegir un comentari sobre l'error com en el pas anterior i enviar.