Com puc contactar amb l'equip de Skitude?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Thu, 21 Jul 2022 a les 04:03 PM per Marisa Demontis

Pots contactar l'equip de Skitude mitjançant tres vies:

Des de l'app: Accedeix al teu perfil "My Skitude" - Configuració - Configuració de l'aplicació - Cerca la secció de suport tècnic i fes clic a "Contactar amb el desenvolupador" o "Notificar sobre un error" (en cas d'haver-ne tingut un).

Des de la web: Accedeix al formulari de contacte fent clic al següent enllaç.

Per email: Pots enviar-nos un correu electrònic a help@skitude.com i en breu rebràs una resposta per part d'un dels nostres tècnics.