Com afecten els reptes a la privacitat del meu compte?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 01:25 PM per Marisa Demontis

Per poder participar en els reptes, has de configurar el teu perfil com a públic. Això ho fem per poder-te afegir als rànquings i perquè la resta de participants puguin visualitzar la teva posició.
Entra al teu perfil - configuracions - privadesa - i assegura't que les opcions de "Perfil privat" i "Activitat privada" no estan seleccionades.