Com puc veure i canviar la meva activitat pública/privada?

Creat per Paula Marcos, Modificat el Tue, 25 Apr 2023 a les 09:47 AM per Paula Marcos

Per a ser comptabilitzades en les estadístiques i poder participar en els reptes, les activitats han d'estar en manera pública.

En cas contrari, també pots canviar una activitat en manera privada perquè només tu puguis veure-la.

Segueix els següents passos:

1. Accedeix a "Mi skitude", Activitat.

2. Obre l'activitat que desitges editar fent clic en el mapa d'activitats.

3. Toca la icona amb els tres punts en la part superior dreta i selecciona "Editar".

4. Premi en "Qui pot veure el seguiment? " i tria l'opció que prefereixis.

5. Guardi els canvis.