Es poden editar els detalls de es activitats?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Mon, 24 Apr 2023 a les 09:43 AM per Marisa Demontis

Sí, una vegada has guardat una activitat, aquesta es pot editar de la següent manera:

- Aneu a "My Skitude", Activitat

- Obriu l'activitat que voleu editar fent clic al mapa d'activitats

- Toca el menú desplegable (icona amb tres punts) del teu telèfon i selecciona Editar.

Pots canviar-ne el nom i canviar el tipus d’activitat en cas d’haver-la etiquetat incorrectament.