Com puc obtenir un bon senyal GPS?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 12:25 PM per Marisa Demontis

En primer lloc, des dels ajustos del teu smartphone has de revisar si la funcionalitat GPS està activada amb el mode d’alta precisió (recomanat). En segon lloc, assegura’t de començar l’activitat des d’un espai obert on es pugui veure el cel sense obstruccions d’edificis, arbres, etc. Si el problema persisteix, pot ser que hagis de revisar o ajustar el GPS del teu dispositiu.

Android: Si el teu dispositiu utilitza aquest sistema operatiu, assegura't abans de començar la teva activitat de desactivar els modes "Estalvi d'energia" i "Optimització de la bateria". Pots trobar més informació al següent article.