Hi ha algun tipus de validació en la generació dels rànquings?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 01:24 PM per Marisa Demontis

Sí, encara que amb el tracker GPS cada usuari pot enregistrar qualsevol tipus d’activitat de forma lliure, per garantir la fiabilitat i confiança en el sistema de classificacions, Skitude utilitza diferents algoritmes per detectar dades anòmales que difícilment corresponguin amb el lloc o tipus d’activitat esportiva indicada.

Aquestes activitats anòmales es deixen pendents de validació, si finalment no són validades, les seves estadístiques vinculades no computen en el rànquing en qüestió.