Què són els reptes? Com puc participar-hi?

Creat per Marisa Demontis, Modificat el Fri, 15 Jul 2022 a les 12:24 PM per Marisa Demontis

Els reptes són competicions i concursos temporals disponibles a les aplicacions amb els que pots participar, competir amb altres usuaris i aconseguir grans premis oferts pels sponsors. La participació sempre és gratuïta.

Per participar-hi has de tenir configurat el teu perfil i activitat com a públic. Per fer-ho has de:

• Accedir al teu perfil "My Skitude"
  • Seleccionar el botó que trobaràs a la dreta de la teva fotografia de perfil
  • Fer clic a "Privadesa" i desactiva "Perfil privat" (no ha d'estar seleccionat)
  • A continuació, desactiva "Activitat privada".

Un cop fet, obre l'aplicació i comprova que has iniciat sessió al teu compte "My Skitude".
Participar en els reptes és molt senzill:

• Accedeix a la secció de reptes
  • Escull el repte que més t’agradi
  • Llegeix les condicions de participació
  • Prem el botó de participar i a partir d’aquest moment totes les estadístiques que registris a través de l’app computaran per aquest repte.